Microsoft Dynamics CRM -koulutusta myynnille ja myyntijohdolle 18.6.2013

Social sharing

microsoft-dynamics-crm-ipad-3d-250x301Crementum järjestää tiistaina 18.6. Majvikissa Kirkkonummella koulutuspäivän Microsoft Dynamics CRM:ää käyttävien B2B-yritysten myyjille, asiakkuuksista vastaaville henkilöille ja myyntijohdolle.

Vastikään opinäytetyönä tekemämme CRM-tutkimuksen mukaan nimittäin huolestuttavan suuri osa Microsoft Dynamics CRM:n käyttäjistä kokee, ettei CRM-järjestelmää hyödynnetä kovinkaan tehokkaasti myynnin ja asiakkuuksien johtamisen apuvälineenä. Tästä syystä päätimme tarjota täsmäkoulutusta Dynamics CRM:n tehokkaammasta hyödyntämisestä nimenomaan myynnin ja asiakkuuksien johtamisen parissa työskenteleville.

Kouluttajina toimii minun lisäkseni Crementumista Kai Grass. Tuomme koulutukseen kollektiivisen pitkän kokemuksemme B2B-myynnistä ja myynnin johtamisesta, myynnin ja asiakkuudenhallinnan kehittämisestä sekä Dynamics CRM-järjestelmästä ja sen kouluttamisesta.

Lue lisää koulutuspäivästä – ja ilmoittaudu – tästä.

The following two tabs change content below.
Myynti ja markkinointi sekä niihin liittyvien työvälineiden kehitys on ollut Kain intohimona ja työnä jo useamman vuosikymmenen ajan. Nykyisin Kai edistää markkinoinnin ja myynnin siirtymistä digiaikaan.

Leave a Reply