4 Comments

  1. Kiitokset Pekka Congan linkittämisestä ja kehuista – olemme tosiaan tuon saitin kanssa lähteneet käytännössä blogista ja laajentelemme siitä eteenpäin.Henkilökohtaisesti valkkaisin vaihtoehdon 1, siirtyä kirjoittamaan firman saitille.Tuolla saat blogin hyödyntämään firman saittia, ja ehdit tehdä muutakin kuin blogata. Miksi et voisi pitää omaa nimeä ja naamaa firmankin saitilla esillä, ja kirjoittaa välillä vähän aiheen reunaltakin?

  2. Mikko, kiitos ajatuksista, olet varmaan oikeassa. Ja auttaahan yrityksen sivuilla oleva blogi varmaan pitämään tarkemman fokuksen sisällön suhteenkin.Toisaalta tämä erillinen blogi on saanut hyvän vastaanoton. Mutta voinee blogin osoitteen säilyttää ja ohjata sen "uuteen" firman kotisivuille pystytettyyn.Ans kattoo nyt mitä teen.

  3. Ykkösvaihtoehto EI nosta firmasi kotisivujen rankkausta yhtä paljon kuin ulkoisen blogin pitäminen ja siitä firman sivuihin linkittäminen. Blogisi olisi myös näkyvämmin omaa markkinointia, joka tiputtaa varmuudella lukijamääriä, sisällöstä riippumatta. Lisäksi olisit ykkösvaihtoehdolla kokonaisuuden kanssa naimisissa, eli mä pitäisin firman sivut käyntikorttisivuna ja verkottaisin kaikki toiminnot sen ympärille – en upottaisi siihen suoraan… …makuasioita nämä silti loppupeleissä on ja jos itse ylläpidät koko palettia niin mikäs siinä!

  4. Kiitos Samuli kommentista, noin minäkin asian suurinpiirtein alunperin järkeilin. Lisäksi blogi toimii ikäänkuin suodattimena, jolloin firman kotisivulle menevät lähinnä vain sellaiset, joita oikeasti kiinnostaa myös firmani. Blogin sisällöstä pelkästään kiinnostuneet pysähtyvät suuremmalla todennäköisyydellä siihen.

Leave a Reply