5 Comments

  1. Ehdottoman hyvin sanottu ja olen täysin samaa mieltä.50000 sivun ja tuhansien videoiden sisältämän aineiston lähettäminen poliisille kuulostaa epätoivoiselta, tai kylmän laskelmoidulta, toimenpiteeltä, jolla Directa viivyttää poliisitutkintaa.

  2. Hyvin sanottu. Peter Drucker taisi aikoinaan sanoa, että "liiketoiminnan tarkoitus ei ole ansaita rahaa, vaan hankkia asiakkaita ja säilyttää asiakassuhteet heidän kanssaan".

  3. Järkevää tekstiä normaalin vastuuntuntoisen yrittäjän toimintatavasta.Mutta mutta.. esim juuri directa perustaa toimintansa ihan eri lähtökohdille. Rahaa saa muillakin konsteilla kuin olemalla asiakkaan näkökulmasta oikeudenmukainen ja palveleva.

  4. Niin, kaikki yrittäjät sijoittavat itsensä jollekin kohtaa akselille:vastuullinen – vastuuton – rikollinenTuolla akselilla voi yrittäjä (valitettavasti) mennä hyvin pitkälle vastuuttoman ja rikollisen välimaastoon, ennen kuin joutuu lailliseen edesvastuuseen tekemisistään. Nimenomaan pienet yritykset ovatkin varsin helppoja kohteita "moraalittomalle" yrittystoiminnalle, koska niiltä puuttuu resurssit taistella omien oikeuksiensa puolesta ja samalla ne ovat lähes yhtä haavoittuvia kuin kuluttajatkin.Itselleni tuo vastuuntuntoinen yrittäminen ja sen aikaansaamat positiiviset tunteet itselläni ja asiakkaillani ovat hirveän paljon tärkeämpiä kuin pelkkä keinoja kaihtamatta hankittu raha.

  5. Rehellisen ja oikeudenmukaisen mielen omaavat ihmiset/yrittäjät eivät voi helpostikaan muistaa ja ymmärtää sitä, että keskuudessamme toimii myös luonnehäiriöisiä ihmisiä, jotka päällisin puolin tuntuvat ihan normaaleilta ja jopa luotettavilta. Ja juuri tämmöisen "vahvan" luonteen omaavat henkilöt kun osallistuvat yritystoiminnan niin lopputulos on.. Näille ihmisille ei järkipuhe auta he kun eivät näe koskaan omassa toiminnassaan mitään ongelmaa saatika vikaa.

Leave a Reply